Jachtservice de Maas

Inbouw

Onze service monteur Patrick is allround geschoold en put uit jarenlang ervaring met techniek in en om boten. Of het nu om mechanische, elektrische of diesel problemen gaat, wij hebben allicht de oplossing. Vanuit ons service netwerk bieden wij ook de mogelijkheid tot het laten doen van schilder, hout- en polyesterwerken. Onderstaand treft u een opsomming van de mogelijkheden:

- Storingen elektrisch, diesel of mechanisch
- Inbouw van allerhande navigatie en of vaarapparatuur
- Inbouw van boeg- en hekschroeven
- Inbouw en revisie van motoren, ook levering van nieuwe motoren. Merken en type in overleg.
- Diktemeting en dubbelen van stalen onderwaterschepen
- Polyesterwerkzaamheden, reparatie en polijstwerken
- Installatie van stuursystemen
- Diverse las werkzaamheden
- Vervanging van accu’s
- Plaatsen van acculaders en omvormers
Heeft u een klus die u zelf niet ziet zitten? Meld het ons, wij hebben daar een betaalbare oplossing voor.

Motor

Ook voor service op en rond de motor bent u bij ons aan het juiste adres. Een servicebeurt bestaat o.a uit:
- Olie verversen
- Brandstof en oliefilters vervangen
- Keerkoppeling olie peilen
- Antivries/koelvloeistof testen
- Impeller ververvangen
- Slangen en slangklemmen controleren

Is er een technisch defect? Zoals lekke kop, kapotte brandstofpomp, keerkoppeling reageert niet meer of zijn de motorsteunen gescheurd. Voor elk probleem weten wij de oplossing. In ons netwerk zitten gespecialiseerde bedrijven die samen met ons u de oplossing bieden, denk aan:

- Koprevisie
- Brandstofpomp revisie
- Keerkoppeling revisie
- Heckdrive revisie
- Motor revisie

Nieuwe motor

Is er een grote schade aan de motor, denk bijvoorbeeld aan kromme kop en kapotte waterpomp, en zijn de onderdelen schaars omdat de motor oud is. Dan kan vervanging voor nieuwe een optie zijn. Wij hebben ruime ervaring van het inbouwen van Yanmar, DAF en Mitsubishi motoren. Wij geven u een passende aanbieding aan de hand van uw wensen en de situatie.


Boegschroef

Voor de installatie van boegschroeven bepalen we de benodigde capaciteit. Vervolgens kijken we welk merk op dat moment prijstechnisch interresant is. Soms in combinatie met een speciale aanbieding kan dat enkele honderden euro's schelen. De markt kent vele A-merken als Vetus, Sidepower of Quick.

Wij bouwen de boegschroef compleet in, met gelaste of gelamineerde tunnel, extra set accu's met accukabel en diodebrug om de boegschreof accu's te laden. In overleg plaatsen we alleen binnen, buiten of beide een besturing. Wij prefereren een joystick boven een drukknopsysteem. Een boegschroef bouwen wij in vanaf € 2.500

Een hekschroef wordt eigenlijk op de zelfde manier ingebouwd. Hier zit echter vaak wat meer arbeid in, omdat er tijdens de bouw geen rekening mee is gehouden. Soms is het zelf niet realiseerbaar. Voor inbouw van een hekschroef moeten we kijken naar de situatie, alvorens we een prijs kunnen geven.

Inbouw hekschrroef  Inbouw boegschroef

Vuilwatertank

Een vuilwatertank hoeft niet veel te kosten om het te realiseren. Er zijn complete sets op de markt voor aantrekkelijke prijzen. Een dergelijke vuilwatetank bouwen compleet aangesloten in met driewegkraan, afvoer mogelijkheden en afzuigmogelijkheid. Een vuiltwatertank bouwen we in vanaf € 1.500Upgrade dashboard

Bij veel jachten op leeftijd verouderd ook het dashboard, meters werken niet meer en apparatuur is vervangen door afwijkende inbouwmaten. Hiermee oogt het dashboard rommelig en onbetrouwbaar. Middels een make over kunnen we dit voor u oplossen. Met vervaning en uitbreiding van bepaalde apparatuur maar ook met handaven van origineel.© Copyright - Jachtservice de Maas - Sitemap