Jachtservice de Maas

Winterstalling

Sinds jaar en dag bestaat de mogelijkheid dat u de boot bij ons in de winter op het droge stalt. Middels onze 38 tons Roodberg botenlift, liften wij uw boot uit het water, spuiten we hem af, en bokken we hem op. Dit alles voor een competetief tarief van
€ 22,50 m2. Dit all in tarief geld inclusief stroom en weer te water laten in het voorjaar. U kunt de winter dan mooi gebruiken om de boot op te knappen.

Werkzaamheden uitbesteden.
U kunt er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden uit te besteden. U kunt denken aan schilderwerkzaamheden, maar ook dubbelingen lassen of standpijpen verplaatsen/afblinden. Door jarenlange ervaring is geen klus ons te gek.
 
Laswerkzaamheden aan een Valkkruiser
 
Hellingen korte periode
Indien u slechts 14 dagen er uit wilt, kunt u bij ons terecht met het hellingen korte periode. Voor slechts € 12,50 m2 all in wordt u boot uit het water gehaald, afgespoten, opgebokt en later weer te water gelaten. Ook hier kunt u eventueel werkzaamheden uitbesteden, of er juist voor kiezen om ze zelf te doen.

Hellingen tbv inspectie
Wilt u uw schroef inspecteren? Of  even een dieptemeter plaatsen? Voor € 200 wordt uw boot uit het water gehaald en kan deze enkele uren op de kar staan. Eventueel kunnen we uw boot ook afspuiten, een beetje afhankelijk van de mate van aangroei rekenen wij al dan niet een kleine meerprijs daar voor.

© Copyright - Jachtservice de Maas - Sitemap